Татьяна Высоцкая отмечает день рождения: 10 правил жизни ведущей СТБ


Опубликованно 01.10.2020 02:15

Татьяна Высоцкая отмечает день рождения: 10 правил жизни ведущей СТБ

29 сентября — особенная дата в календаре звездных именинников сентября. Сразу несколько именитых украинцев сегодня принимают поздравления. Это певица TAYANNA, живая легенда футбола Андрей Шевченко, а также украинская телеведущая Татьяна Высоцкая.

Сегодня, 29 сентября, ведущая ток-шоу "Таємниці ДНК" и аналитической программы "Вікна-новини" на СТБ в свой праздничный день поделилась главными правилами жизни. 

Известная украинская телеведущая рассказала, какие правила являются для нее основными. Публикуем на языке оригинала.

Найпласкіше — влупити порожній комплімент. Найнебезпечніше —  загрузнути у критиці людей чи несприйнятті реальності і навіть буденному сарказмі — і скотитися у токсичність. Найтонкіше — стежити за деталями, нотами аромату чи смаку, порухом брів чи губ, – ловити життєву достовірність і крихкість тут і зараз. Найглибше — занурюватися у шари, знімати легку нашарованість або навпаки, не чіпати задерев'янілість, і головне — завжди вчасно спливати. Найцінніше — почуття самості, внутрішнього голосу, камертона, через який пропускаєш світ — це і є людська унікальність.  Найіронічніше — гостро відчувати оту неможливу легкість буття, яка чомусь саме у вересні особливо і пронизливо вагома. Найчесніше — визнати, що світ неідеальний, не шукати в собі ознаки месії, а в інших — воїнів світла чи пітьми. Найтрендовіше — не прагнути бути у тренді. Шукати балансу між власним смаком і модою, запитом і свободою. Найоригінальніше — відкривати нові поєднання спецій, кольорів, слів і відчуттів, іноді цими відкриттями дивувати інших. Найсміливіше — не боятися видатися дивною, складною, не трендовою, не чесною, не світлою, просто — не такою людиною.  А взагалі — круто ж відносно здоровою приймати свій відносний вік і відносно навчитися насолоджуватися життям! Чого і всім бажаю,

— делится именинница. И с ее словами очень сложно не согласиться!

Мы также поздравляем Татьяну Высоцкую с днем рождения и ждем новых вестей о ее достижениях и успехах!



Категория: Гламур